Google vriendelijk, snel en creatief

WordPress website laten maken?

Een coole website die indruk maakt bij jouw (toekomstige) klanten kan je bij RE.GT webdesign laten maken. We houden rekening met jouw eigen huisstijl, wensen en doelgroep, en creëren zo een mooie basis voor jouw bedrijf online.

Waarom nu WordPress? WordPress is een van de meest populaire systemen voor het ontwikkelen van een website. De mogelijkheden zijn eindeloos en toch is het systeem super gebruiksvriendelijk.

WordPress webdesigner

Wil je een nieuwe website, of je huidige website vernieuwen? Het kan allemaal bij Rik de Regt. Rik is WordPress webdesigner, en helpt jou graag persoonlijk bij het ontwikkelen van jouw nieuwe WordPress website.

Heb je een idee? Deel het met Rik. Samen kunnen we jouw ideeën naar een unieke website vertalen.

De meeste websites kunnen binnen één of twee weken online zijn.

Geen wachttijden. Bij RE.GT Webdesign kan je meteen van start met de ontwikkeling van jouw WordPress website. Zo ben je snel online vindbaar en wordt jouw zichtbaarheid flink vergroot.

Wordpress designer

Ervaren en Professioneel

Open mindset en persoonlijke touch

Jouw eigen webdesigner

Hi, ik ben Rik de Regt. Ik ben jouw eigen WordPress designer. De afgelopen jaren heb ik verschillende websites en webshops ontwikkeld. Alle bedrijven, of toekomstige ondernemers, zijn welkom met al hun wensen met betrekking tot websign. Ook zeker Goede doelen kunnen een WordPress website of webshop laten ontwikkelen door Rik. Je kan rekenen op eerlijkheid, transparantie en duidelijkheid.

Wil je een website? Bel me op, of stuur een appje en we maken een afspraak op een moment dat jou uitkomt. Ook buiten kantoortijden en in het weekend mogelijk. Hierna ontvang je vrijblijvend een offerte.

WordPress website maken kosten

De kosten voor het maken van een wordpress website varieert, en is afhankelijk van jouw wensen en nodige functionaliteiten. Wel ben je altijd vooraf op de hoogte van de nodige investering. Zo weet je waar je aan toe bent.

Goed om te weten dat het bij RE.GT Webdesign mogelijk is om de kosten in termijnen te betalen. Mocht je hier geïnteresseerd in zijn geef dit dan aan tijdens de intake.

Complete service

Alles wat je nodig hebt om goed en snel online te gaan (en te blijven).

Google

Jouw website wordt Google vriendelijk opgeleverd, voor een optimale indexering en hoge ranking in Google.

Altijd service en support

7 dagen per week support via mail, telefoon of WhatsApp.

Hosting

Ik zorg ervoor dat jouw website dag en nacht bereikbaar is, zodat jij daar geen zorgen over hoeft te maken. Compleet met gratis website beveiliging, back-ups en onbeperkt aantal e-mailadressen.

Mobiel vriendelijk

Ook maken wij jouw site optimaal bruikbaar op elk apparaat. Of jouw bezoeker nou op een kleine smartphone, tablet of laptop zit. De webpagina’s worden áltijd perfect weergegeven op alle apparaten.

Gebruiksvriendelijk

Naast een cool design, zorgen we er ook voor dat jouw webshop lekker snel en gebruiksvriendelijk is.

Maak vandaag de eerste stap naar een website.