Compleet, Mobielvriendelijk en Veilig

WooCommerce webshop laten maken?

Graag help ik je verder. Als full service webdesigner kan je rekenen op ontzettend veel mogelijkheden. Of je nu 1 of 1.000 producten wil verkopen, de webshop groeit met jou mee. Een ding is wel altijd gelijk, en dat is de persoonlijke service die je bij RE.GT Webdesign krijgt.

Persoonlijke service

Direct schakelen met de webdesigner, één aanspreekpunt voor jouw webshop (of het nu gaat om contentcreatie of een technische oplossing), en altijd binnen 24 uur bereikbaar. Ook buiten reguliere werktijden en in het weekend. Hoe vaak zie je dat nog? Bij RE.GT Webdesign is dit heel normaal.

Rik de Regt werkt voor jou en samen met jou, met als resultaat een webshop die impact maakt bij jouw (toekomstige) klanten.

De meeste websites kunnen binnen één of twee weken online zijn.

Geen wachttijden. Bij RE.GT Webdesign kan je meteen van start met de ontwikkeling van jouw webshop. Zo is jouw webshop snel online, en kunnen jouw (toekomstige) klanten eenvoudig online bestellen.

WooCommerce specialist

Ervaren en Persoonlijk

Creatief, Technisch en Ervaren

Jouw eigen webdesigner

Hi, ik ben Rik de Regt. De afgelopen jaren heb ik verschillende webshops ontwikkeld. Ik bied een complete persoonlijke service, van ontwikkeling tot onderhoud. Zo heb jij één aanspreekpunt die goed op de hoogte is.

Wil je een webshop? Bel me op, of stuur een appje en we maken een afspraak op een moment dat jou uitkomt. Ook buiten kantoortijden en in het weekend mogelijk. Hierna ontvang je vrijblijvend een offerte.

Webshop maken kosten

De kosten voor het maken van een webshop varieert, en is afhankelijk van jouw wensen en nodige functionaliteiten.

Goed om te weten dat het bij RE.GT Webdesign mogelijk is om de kosten in termijnen te betalen. Mocht je hier geïnteresseerd in zijn geef dit dan aan tijdens de intake.

Complete service

Alles wat je nodig hebt om goed en snel online te gaan (en te blijven).

iDEAL

Jouw webshop wordt compleet met verschillende betaalmethoden opgeleverd, waaronder iDEAL.

Altijd service en support

7 dagen per week support via mail, telefoon of WhatsApp.

Hosting

Ik zorg ervoor dat jouw website dag en nacht bereikbaar is, zodat jij daar geen zorgen over hoeft te maken. Compleet met gratis website beveiliging, back-ups en onbeperkt aantal e-mailadressen.

Mobiel vriendelijk

Ook maken wij jouw site optimaal bruikbaar op elk apparaat. Of jouw bezoeker nou op een kleine smartphone, tablet of laptop zit. De webpagina’s worden áltijd perfect weergegeven op alle apparaten.

Gebruiksvriendelijk

Naast een cool design, zorgen we er ook voor dat jouw webshop lekker snel en gebruiksvriendelijk is.

Maak vandaag de eerste stap naar een webshop.