Gebruiksvriendelijk en compleet

Goede doelen website laten maken?

Bij RE.GT Webdesign maken we voor allerlei stichtingen mobielvriendelijke websites. Een goede website die voor een stichting werkt, is mooi en levert wat op. Iedere dag!

Ik voorzie stichtingen van moderne responsieve websites, eventueel een logo, donatie mogelijkheden, hosting, domeinnaam, e-mailadres en meer indien nodig tegen zeer vriendelijke prijzen.

Maak online het verschil

Een goede website is belangrijk voor het binnenhalen van donaties en daarbij de harten van donateurs te bereiken. Ik help stichtingen (anbi’s) daarbij.

Ik bied een complete persoonlijke service, van ontwikkeling tot onderhoud. Zo heb jij één aanspreekpunt die goed op de hoogte is.

Wil je een website? Bel me op, of stuur een appje en we maken een afspraak op een moment dat jou uitkomt. Ook buiten kantoortijden en in het weekend mogelijk. Hierna ontvang je vrijblijvend een offerte.

Bereik extra veel donateurs online

Via RE.GT Webdesign kan je ook een Google Adgrants tegoed aanvragen, en zodoende beschikking krijgen tot $10.000 advertentie tegoed per maand. Dit tegoed is alleen voor organisaties die daar voor in aanmerking komen.

Wist je dat online mensen gemiddeld veel meer geven dan aan de deur?

“Aan de deur bedraagt de gemiddelde gift 2 euro, digitaal vijf keer zoveel: 10 euro.” Bart van Kuijk, manager fondsenwerving van Amnesty International
(bron: AD)

Webdesigner

Ervaren en Persoonlijk

Creatief, Technisch en Ervaren

Bereik meer mensen online met een unieke website

Hi, ik ben Rik de Regt. De afgelopen jaren heb ik verschillende Goede doelen websites ontwikkeld. Met passie zet ik mijn expertise in om de geweldige organisaties te ondersteunen die een belangrijke taak hebben in onze samenleving.

Daarmee bedoel ik het opzetten van websites die makkelijk in beheer zijn, en ook overeenkomen met wat donateurs verwachten qua online mogelijkheden.

Met mijn ondersteuning kunnen vrijwilligers echt focussen op wat nodig is. Handig: ik ben ten alle tijden beschikbaar voor vragen en ondersteuning. Zodoende kan ik echt een bijdrage leveren!

Wat ik zoal voor jou kan doen:

  • Eenmalige donaties
  • Periodieke donaties (maandelijks, per kwartaal of jaarlijks)
  • QR code donaties
  • Betaalverzoeken aanmaken
  • Alle bekende betaalmethoden
  • Voldoen aan de ANBI publicatieverplichtingen
  • Bereik meer donateurs
  • Automatiseer handelingen
  • Lage transactie kosten
  • Duidelijke overzichten

Complete service

Alles wat je nodig hebt om goed en snel online te gaan (en te blijven).

iDEAL

Jouw website wordt compleet met verschillende betaalmethoden opgeleverd, waaronder iDEAL.

Altijd service en support

7 dagen per week support via mail, telefoon of WhatsApp.

Hosting

Ik zorg ervoor dat jouw website dag en nacht bereikbaar is, zodat jij daar geen zorgen over hoeft te maken. Compleet met gratis website beveiliging, back-ups en onbeperkt aantal e-mailadressen.

Mobiel vriendelijk

Ook maken wij jouw site optimaal bruikbaar op elk apparaat. Of jouw bezoeker nou op een kleine smartphone, tablet of laptop zit. De webpagina’s worden áltijd perfect weergegeven op alle apparaten.

Gebruiksvriendelijk

Naast een cool design, zorgen we er ook voor dat jouw webshop lekker snel en gebruiksvriendelijk is.

Maak vandaag de eerste stap naar een unieke website.