Goede samenwerking. Mooie realisatie website. Handig stukje ‘eigen beheer’.

Goed, mooi en handig!

Martijn Duifhuizen
Martijn DuifhuizenAtelier Duifhuizen

Rik heeft met grote toewijding gewerkt aan onze website voor ons bedrijf FZi import export. Hij gaf goed advies over visitekaartjes, logo en verschillende inhoudelijke dingen. Met een snelle communicatie hadden we ook een zeer snel resultaat. Ook het feit dat we de website in drie talen beschikbaar wilden was geen enkel probleem. We zijn onder de indruk van het resultaat van de website, en we bevelen zijn service van harte aan!

Charles en Netty
Charles & Netty N’ZIFZi import export

Rik is bij ons langs geweest om onze wensen te bespreken. Heeft dezelfde week een offerte op maat gemaakt. Na ons akkoord heeft hij zeer snel een logo en website voor ons gemaakt waar we zeer blij mee zijn.

Minka
Minka LommersHanks Partyverhuur

Rik kreeg de opdracht een nieuwe goed functionerende website te maken voor Personeelsvereniging Rivas. Hierin is hij volledig geslaagd. Ziet er strak uit. De communicatie is vlot en snel ook voor het onderhoud van de site.

Carolla Veenis
Carola VeenisPersoneelsvereniging Rivas Zorggroep

Rik heeft nu 2 websites voor ons gemaakt, wij zijn in alle opzichten zeer tevreden over zijn werk.

Betty
Teus Slingerland & Betty BouwmanTrappenmaker Teus Slingerland

RE.GT heeft naar alle tevredenheid de site, logo en visitekaartjes ontworpen voor Haptonomie Natuurlijk. Snelle service, fijne samenwerking, vakkundig, overal een oplossing voor en niet onbelangrijk: betaalbaar. Ik kan iedereen RE.GT aanraden!

Jeanette van den Heuvel
Jeanette van den HeuvelHaptonomie Natuurlijk

RE.GT hebben we net na de oprichting leren kennen als allround webbureau. Rik is ontzettend leergierig en mede daardoor oprecht geïnteresseerd in de materie van zijn klanten, hiermee bereikt hij een maximaal resultaat.

Tim Gijzenij
Tim GijzenijRammel & Babbel Records

Rik heeft mijn website gemaakt, hij is erg gedreven in zijn vak en heeft een mooie website voor mij gemaakt. Ik ben zelf niet erg handig met computers, maar hij heeft mij alles goed uitgelegd. Hij heeft ook mijn website makkelijk gemaakt qua onderhoud. Kortom ik ben er erg blij mee en het is zeker een aanrader om uw website door Rik te laten ontwerpen.

Nick Zoetemelk
Nick ZoetemelkTimmerbedrijf N. Zoetemelk

Wij zijn als stichting reuze tevreden met de dienstverlening door RE.GT: betrouwbaar, vlot en flexibel. Ook was het prettig dat Rik aan een half woord genoeg had en zich dus goed kon verplaatsen in de situatie van de opdrachtgever. De gehanteerde prijzen lijken ons alleszins redelijk. Een aanrader dus.

Henk Blok
Henk BlokStichting Keurmerk Thuisonderwijs